Helder. Duidelijk.

Meer mogelijkheden

Op zoek naar meer functionaliteit dan uw huidige aanbieder kan leveren?

Alle mogelijkheden op één plek

Een telefoonomgeving bestaat in de basis uit een nummer en één of meerdere telefoontoestellen. Met VoIP is zoveel meer mogelijk. Onderstaand een paar voorbeelden van de mogelijkheden die u met zakelijke telefonie van voipachterhoek kunt bereiken:

Ik wil dat de juiste afdeling bereikt wordt

Veel binnenkomende gesprekken voor de supportafdeling? Of is het prettig dat klanten direct uitkomen bij de afdeling verkoop? Dit is mogelijk met een keuzemenu of meerdere telefoonnummers. Hiermee hoeven uw klanten niet onnodig te wachten en worden er geen medewerkers belast met gesprekken bedoeld voor een andere afdeling.

Ik ben vaak onderweg of werk thuis

Bent u veel onderweg en is er dan niemand op de zaak? Wij kunnen het gesprek na een bepaalde tijd automatisch laten doorschakelen naar een ander telefoonnummer. Op deze manier hoeft u geen gesprek meer te missen en bent u ook onderweg goed bereikbaar.

In de basis kunnen VoIP-toestellen aangesloten worden op een willekeurige internetaansluiting. Dus ook die bij u thuis. Het VoIP-toestel thuis ontvangt dan de gesprekken net zoals bij u op de zaak.

Ik wil ook buiten kantoortijden bereikbaar zijn

Wat gebeurt er als er buiten kantoortijden naar de zaak gebeld wordt? Schakelt u aan het eind van de werkdag de telefoon handmatig door naar een mobiele telefoon?
Wij kunnen het zo voor u inrichten, dat dit automatisch elke dag gebeurt. Ook voor vakanties en feestdagen kunnen wij een automatische doorschakeling inrichten.

Ik wil lokaal bereikbaar zijn op een Duits telefoonnummer

In de Achterhoek is het niet vreemd dat er zaken worden gedaan met Duitse ondernemers. Met voipachterhoek bent u op een Duits nummer bereikbaar voor onze Oosterburen. Duitse klanten bellen een Duits nummer en betalen alleen de lokale belkosten. Makkelijker en goedkoper kan het niet!

Ik wil maatwerk

Doorverbinden op basis van een postcodegroep? Koppeling met uw bestaande CRM-systeem? De mogelijkheden met VoIP van voipachterhoek zijn eindeloos. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Samengevat

  • Telefooncentrale op locatie of in de cloud
  • Welkomstteksten
  • Keuzemenu’s
  • Op meerdere nummers bereikbaar
  • Belgroepen aanmaken
  • Doorverbinden naar vast en mobiel
  • Doorschakelen buiten kantoortijden
  • Buitenlandse nummers
  • Oplossingen op maat

We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken